Kinder Yoga

Banner-Kinder-Yoga

KINDERYOGA

Tijdens kinderyoga wordt er aandacht gegeven aan het kind en manieren om spanning op een leuke en speelse manier los te laten. Dit gebeurt allemaal in een veilige omgeving. Het is voor kinderen een leuke manier om, vanuit rust, met elkaar en zichzelf bezig te zijn. Zonder videogames, de tv, druk van presteren en andere factoren die voor ruis kunnen zorgen.

EFFECTEN VAN KINDERYOGA:

  • Het verhoogt het concentratievermogen.
  • Bevordert het lichaamsbewustzijn.
  • Verbetert de lichamelijke motoriek, en daardoor op latere leeftijd minder lichamelijke klachten.
  • Rust, kalmeert de ademhaling en daardoor het kind.
  • Blijschap en plezier Stimuleert de fantasie en creativiteit

Kinderyoga richt zich voornamelijk op spel, dans, zang, beweging en tekenen. Al deze vormen van interactie zijn een stimulans voor de kinderen om zijn of haar emoties te uiten. En vooral zichzelf te kunnen zijn. Sommige kinderen kunnen last hebben van kwaaltjes zoals buikpijn en slapeloosheid. Dit kan een gevolg zijn van opgebouwde spanning in het lijf.

Wil je je kind vrijblijvend een les laten uitproberen? Reserveer hier alvast een plek

Reserveer mijn gratis proefles