BeYOU Ballet

[php snippet=1]

 

BeYOU Ballet

Your Shortcut to Ballerina Beauty

De enige ballet- en dansworkout die niet discrimineert. BeYOU Ballet is geschikt voor IEDEREEN, die zich wil leren bewegen met de gratie en het lichaam van een ballerina.

BeYou-Ballet

Laat je meevoeren naar een andere wereld; Relax your mind and work your body:

BeYOU Ballet TM: de unieke full body training waar jij je eigen draai aan geeft!

Geschikt voor vrijwel alle leeftijden en danservaring is niet vereist.

We geloven dat een positieve mind-set je lichaam in staat stelt tot hogere prestaties. Vanuit deze basis biedt studio ZenENzo Delft je de allernieuwste training op dans- en sportgebied aan: BeYOU Ballet TM. Deze unieke full body training geeft jou het lichaam en gratie van een ballerina. Het maakt je spieren sterker en langer, vergroot je flexibiliteit en verbetert je lichaamshouding. Je leert jouw eigen highlights te ontdekken en te benadrukken. Kwaliteiten die je ook buiten de muren van onze Delft studio in je voordeel zult gebruiken!

BeYOU is voor JOU.

Lees meer

Lose yourself in the music

Find yourself in shape

 

“It’s never too late to become what you might have been.”

Reserveer hier jouw gratis proefles

Of
Schrijf je nu in!


Lees meer

BeYOU Ballet begint met een inspirerende work-out voor langere en sterkere spieren, een flexibeler lichaam en een optimale lichaamshouding. Na deze boost voor je body krijg je in de les spelenderwijs nieuwe bewegingen en complexere varianten aangeleerd, die uitgroeien tot dansfrases. Kleine danscombinaties waarin jij je eigen highlights leert ontdekken. Kwaliteiten die je ook buiten de muren van onze studio Delft in je voordeel zult gebruiken!