De Oprichter

[php snippet=1]

Over de oprichter

De-OprichterKwok One werd vanaf zijn geboorte geplaagd met een botafwijking in de volksmond genaamd “glazen botten” ziekte. Hij kampte behalve met een zwakke gezondheid ook met een sterk afwijkend (klein) postuur. Vanaf jonge leeftijd werd hij enorm gepest waardoor hij genoodzaakt was om zich te verdiepen in vechtsport.

Wat hij daaruit geleerd heeft is dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet of hoeveel zwakke punten je hebt maar hoe hard je bereid bent ergens voor te werken.

Zijn eerste leraar gaf hem nadrukkelijk mee dat hij zichzelf niet mocht zien als “minder” of “afwijkend” maar “uniek” en “bijzonder” en altijd op zoek te gaan naar andere manieren om ondanks alles alsnog als winnaar uit de bus te komen.

Deze filosofie heeft hem drievoudig zuid hollands kampioen gemaakt voor nunchaku do en zilveren medaille winnaar op de open Nederlandse Kampioenschappen. Binnen de eerste 3 jaar waarin hij aan zijn training begon.

Mensen helpen op hoogtes te komen waarvan zij zelf niet van durven dromen.  Zijn aanpak is wellicht onconventioneel maar altijd pragmatisch en doeltreffend.

“Always finding unlimited possibilities within any limitation”. Iets wat hij als fundament voor ZenENzo en al haar lessen ziet.

Mensen accepteren precies zoals ze zijn en van iedereen een kampioen maken met zijn of haar capaciteiten.  In de loop der tijd heeft Kwok zich omringd met professionals die deze filosofie als basis hebben gebruikt voor het maken van unieke lessen bij Zenenzo Delft welke bijvoorbeeld resulteert in de bijzondere lesvorm BeYOU Ballet